MTB-spor, anmeldelse

Skagen Klitplantage. 

Efterårsferien er i gang og den foregår med familien i sommerhus i Skagen.

Da foden ikke er på toppen pga. en brækket lilletå havde jeg kun taget min stivstellet Singular Swift med, da den også fungerer som familiecykel og bycykel.

Sporet skulle da prøves uanset. Jeg havde downloadet sporet til min Garmin inde fra www.singletrack.dk

jeg kørte ud til den tilsandede kirkes p-plads og ind på sporet. Fedt singletrack. Ikke ret mange hm i forhold til hvad jeg er vant til. Sporet var fint. Ikke ret godt skiltet og man kunne ikke følge det downloadede spor. Men det blev til en god blanding af at følge Garminen, når skiltningen ikke var god nok. Det er hvad jeg vil betegne som et begynderspor, da der ikke er ret mange features indbygget. Men det bliver heller ikke kedeligt. Der ligger en del sand, hvor der er lagt flis ud, så det ikke er noget problem at køre.

Sporet får 3/5 ⭐️

Singular Swift i Skagen

No comments yet.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.